• Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2023 by Jade&Andy. Proudly created with Wix.com

POZITIVNE VIBRACIJE S BJELOLASICE

Udruga je osnovana kao rezultat želje i nastojanja zaljubljenika u Bjelolasicu da ovaj prekrasan kraj zauzme dostojno mjesto na turističkoj karti Lijepe Naše.

Od sastanka inicijativnog odbora u listopadu bilo je potrebno manje od mjesec dana da se okupe svi zainteresirani za dobrobit Bjelolasice, od vlasnika kuća i apartmana za odmor i lokalnog stanovništva do predstavnika Grada Ogulina i javnih poduzeća na osnivačkoj skupštini.

Ponosno smo, i gotovo s nevjericom izbrojili osamdesetak prisutnih na osnivačkoj skupštini. To je više nego jasna potvrda da je naša inicijativa došla u pravo vrijeme.

NAŠA VIZIJA

&

NAŠA MISIJA

Naša je priča započeta spontano, ali nastavlja se promišljeno, s puno entuzijazma članova Udruge kako bismo učinili od ovog zapuštenog i zaboravljenog, neiskorištenog turističkog potencijala mjesto na kojem će se u svako godišnje doba moći odmoriti. Jer, Bjelolasica doista ima potencijala za cjelogodišnji turizam. Mi koji tamo boravimo, bilo vikendaši ili stanovnici Bjelolasice, željeli bismo onima koji još nisu otkrili ljepotu planinskog turizma prikazati sve mogućnosti koje on pruža. Aktivni odmor danas je turistički trend, a za njega na Bjelolasici doista ima bezbroj mogućnosti. O njima ćete čitati na našim stranicama. Dođite na Bjelolasicu uživati u netaknutoj prirodi, zdravoj i prirodnoj hrani i dobroj energiji.